De vakantiehuisjes

Voorbeeld tekst. Sinds Juli 2016 zijn de herbouwde vakantiehuisjes gereed gekomen.

De liggen op een rustigeplek op het terrein van het kamphuis. Ze zijn gelegen aan de rand van het bos. De omgeving leent zich goed voor een aantal rustige dagen in een mooi wandel en fietsgebied. Niet ver weg is het zwembad De Warande gelegen. Een modern zwembad wat het hele jaar geopend is. Met de fietsen die bij de huisjes beschikbaar worden gesteld is men in hooguit 10 minuten daar. In Breda op 20 minuten fietsen is een schaatsbaan gedurende de wintermaanden geopend. In de directe omgeving zijn een aantal goede restaurants als men een hapje zou willen eten zonder zelf eraan te werken. De winkels zijn op loopafstand maar natuurlijk ben je er vlugger als je op de fiets gaat.

Het centrum van Oosterhout is niet ver weg. Er valt aardig wat te beleven. Ook Breda is niet te ver weg. Ook is op korte afstand de Biesbos waar veel te beleven is.

De huisjes zijn degelijk gebouwd en toekomstbestendig. De inrichting is sober, de prijs ook. De kwaliteit vindt u door de bijzondere plaats en de rust die je daar vindt.  De prijs: weekend € 150,-- midweek € 150,--. Een gehele week van vrijdag t/m vrijdag is €275.-- Reserveren? bel 010-4825664 of vul een formulier in en stuur het naar ons.

 

Bekijk hier de beschikbaarheid
van onze accomodaties

 

  2023    2024