Corona maatregelen voor kamphuis Ahoy

Corona beheerst kamphuis "Ahoy".  De eerste weken hadden we nog hoop dat het van korte duur zou zijn, maar nu denken we daar genuaceerder over. Toch moet het kamphuisbestuur de normale kosten,  belastingen en verzekeringen betalen. Voor de salarissen hebben we de vergoeding van de overheid aangevraagd en ontvangen.     Dit is echter niet voldoende om het lang vol te houden. Wat we gespaard hadden voor een noodzakelijke opknapbeurt gaat verloren. 

Protocol

Om voort te bestaan is er een protocol opgesteld op welke wijze we enogszins doorkunnen. Vanaf 1 Juli mochten we weer gasten ontvangen. Staan blijft echter dan de 1.50 regel. Die maakt het ontvangen van grote groepen gasten onmogelijk. Om dit op te vangen hebben een protocol en aangepaste prijzen voor kleinere groepen.

De groepen mogen in gebouw a met maximaal 40 personen komen van boven 12 jaar. Voor gebouw b 20 personen van boven 12 jaar. Voor de jongeren gelden de normale regels. Hun kans op besmetting schijnt klein te zijn.

Met de laatste maatregelen mogen er slechts groepen zijn van maximaal 30 personen.

In de slaapkamers moet een deel van de bedden vrij blijven. De gasten moeten zich aan de voorgeschreven routing houden. De kampprijzen zullen tijdelijk aan het verschraalde aanbod worden aangepast. De verhuurprijzen voor 2020 verlagen we met 33%. Zo kunnen ongeveer werken met de zelfde prijs per persoon als normaal.

Wij hopen zoveel vertrouwen bij onze gasten te hebben opgebouwd dat we deze crisis mogen overleven en toch volgend jaar de 1 000 000 ste overnachting in 67 jaar mogen beleven.

De vakantiehuisjes:  van 1 November tot 1 april zijn de vakantiehuisjes niet verhuurd. Mocht u tijdelijk een plekje nodig hebben, dan zijn ze tegen een speciale prijs beschikbaar. Neem contakt op via de mail: info@kamphuis-ahoy-oosterhout.nl

Bekijk hier de beschikbaarheid
van onze accomodaties

 

  2023    2024